ceas Panerai replica ceasuri barbatesti replica

O privire la ceas Panerai Radiomir replica 42mm PAM 337

Panerai Radiomir ceasuri replica, atât în ​​nume, cât și în design, joacă un rol important în istoria mărcii – mai mult decât se poate imagina. În nume, înregistrările de brevete franceze datând din 1916 arată o depunere care poartă numele Radiomir pentru o pulbere luminoasă specială pe bază de radiu dezvoltată de compania de ceasuri pentru a răspunde cerințelor marinei italiene regale. Panerai fusese deja furnizor de instrumente pentru ceasuri barbatesti replica marina de ani de zile înainte, iar acest brevet a fost un alt pas înainte în relația lor în devenire.

PAM 337 este pentru erou

Aproximativ 20 de ani mai târziu, Radiomir, așa cum o știm, sa născut. Construit pentru Frogmen – o divizie specială de comando a Marinei Regale italiene – Radiomir era un ceas de buzunar mare, de 47 mm, din oțel, cu suporturi de sârmă sudate în carcasă. Aceste piese de la Panerai au fost proiectate cu indicatori luminoși luminoși într-o configurație „California dial”, curele suficient de lungi pentru a înfășura un costum de scufundări și, bineînțeles, cazuri impermeabile. Multe dintre variantele timpurii ale acestor ceasuri care au apărut de-a lungul anilor au fost găsite echipate cu calibre Rolex de mână.

Proiectarea PAM 337

Doar doi ani mai târziu a apărut o modificare a designului Radiomir care a devenit curând o parte esențială a limbajului de design al mărcii – butonul iconic de tip sandwich. Prin crearea unui cadran cu două straturi în care placa superioară avea numerele arabe tăiate și o placă inferioară pe care să se aplice o ceasuri replica aaa acoperire sănătoasă a materialului luminos, cadrele Radiomir au beneficiat de o lizibilitate semnificativ îmbunătățită, ca și PAM 448. Nu numai de mare ajutor pentru membrii Marinei, care le-a pus la încercare pe teren, dar a creat și o estetică unică, care face un ceas Panerai replica ușor de distins de orice altceva de pe piață. Deși au fost făcute îmbunătățiri de design minore, această estetică generală a rămas o parte esențială a gamei Panerai, iar marca a dezvăluit o gamă semnificativă de modele Radiomir de-a lungul anilor, inclusiv PAM 337 văzută aici.

Mai mare este mai bine

Panerai Radiomir replica 42mm a fost dezvăluit pentru prima dată în 2010 și a primit o primire călduroasă de la entuziasmii de ceas peste tot. În timp ce marea majoritate a ofertelor lui Panerai replica erau, în general, pe partea mai mare la momentul respectiv, noul Radiomir a fost primul care a fost redus la un design mai modest de 42mm. Datorită construcției plate și a știfturilor de sârmă, aceasta are încă o prezență amplă la încheietura mâinii, deși această actualizare a deschis cu siguranță ușile mai multor colecționari care au găsit anterior un model prea supradimensionat. Ca un bonus suplimentar, piesa a fost de asemenea echipată cu calibrul Panerai replica de atunci nou-in-house; rana cu mâna P.999, cu o rezervă de putere de 60 de ore. Acest nou calibru a însemnat și faptul că ceas Panerai replicaa reușit să despică o grosime mică din carcasă, care se găsește la o grosime foarte modestă de 11,7 mm. Deși este o piesă destul de casuală în ansamblu, cu siguranță are profilul potrivit de a plasa sub o manșetă de cămăși atunci când este chemată pentru serviciu de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top