ceasuri barbatesti replica

Ceasuri Barbatesti Replica Ceasurile clasice sunt Ode în anii șaizeci

Povestea lui Henry London începe cu doi tineri designeri de modă de succes, care, în căutarea unei noi surse de inspirație, scot pe piețele de purici din Londra. În timpul unei vizite la faimoasa piață Portobello Road vintage, ei descoperă un ceas de mână clasic frumos. Ceea ce le intrigă este textul gravat pe spate: Henry, august 1965. Deși ceasul este de cincizeci de ani, el încă emană măiestrie și calitate. Cuplul se îndrăgostește de ceasul de ceas și ambii vor să poarte ceasul. Acest lucru le dă ideea de a dezvolta o versiune ceva mai modernă a ceasului, păstrând în același timp detaliile originalului. În felul acesta se naște Henry London: inspirat de trecut. Revenit pentru tine.

Vintage

În Anglia Peers Hardy începe să vândă ceasurile trendy cu sticlă sferică și mâini îndoite în 2017. În anul următor, IBB Amsterdam aduce colecția ceas Henry replica London în Țările de Jos datorită cererii tot mai mari de modele de vintage accesibile. Marile petreceri online, inclusiv Bol.com și Brandfield.nl, ridică ceasurile direct în colecția lor. Ceasurile de mînă pentru bărbați și femei sunt un eyecatcher real cu benzi din ceasuri barbatesti replica piele sau din piele. Henry London, de exemplu, introduce din nou dulapul clasic, mic pentru femei, o must-have de 25-20 mm, cu care doamnele îi plăcea să-i țină pe domnii la zi. Cele mai multe modele sunt proiectate în duo-look: același ceas pentru ea ca și el. Chiar și prețul este modest. Pentru un ceas Henry London nu plătiți niciodată mai mult de 29 de euro.

Nu este surprinzător faptul că colecția este un succes. Tendința anilor ’60 este populară. Modelele clasice introduse într-o jachetă ultramodernă sunt noi pe piața ceasurilor. Atât cadranul cât și curelele sunt aliniate la moda internațională. Accentul se pune pe culorile maro, verde inchis, negru si violet. Acest lucru este în concordanță cu previziunile globale ale tendințelor. Ceasurile Henry London sunt autentice, așa că pe spate, numele lui Henry replica este gravat pe spate. Dar pentru iubitul ceas modern, este, de asemenea, spațiu liber pentru un mesaj personal, cum ar fi data, text scurt, sau inițialele, care pot fi ceasuri replica gravate pe loc la bijutier. Henry replica acordă importanță serviciului. Ceasurile sunt vândute cu un set de lustruit pentru întreținere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top