ceas IWC replica

Ceas IWC replica: configurația verticală distinctă indică mișcarea internă

Începând cu lunile de vară, chiar și cele mai conservatoare branduri tind să pună totul într-un sacou puțin proaspăt. Cu curele în alte culori și inele care arată puțin mai „fericite” decât lunile întunecate de iarnă, ele sugerează că leagă consumatorul într-un mod diferit. IWC este, de asemenea, implicată în acest proces prin lansarea unei noi versiuni a faimoasei sale serii portugheze. Ceas IWC replica Portugueser Yacht Club Summer Edition este timpul pentru entuziastul care caută un ceas puțin mai conservator.
Ceas IWC Replica Português Yacht Club Summer Edition este ceasul sportiv pentru vara

În ceea ce ne privește, este un concept de succes. Această nouă serie portugheză, cu combinația sa de oțel inoxidabil și un cadran albastru, este timpul perfect pentru stilul de vară. Ceasul este cu siguranță recunoscut și mulți fani vor recunoaște, fără îndoială, unele aspecte ale ediției lor Laureus din 2013. Ceasul a primit apoi aceeași roată albastră ca și portugheza.

Diferența mare cu versiunea Laureus este contrastul roții. În cazul în care a fost complet albastru în 2013, apelanții au acum o culoare de argint / alb. În opinia noastră, acest lucru garantează un contrast frumos și un aspect mai sportiv. Apropo, nu este o copie de la 1 la 1 a ediției Laureus. Acest ceas a fost prima generație de acest gen. Acest IWC ceasuri barbatesti replica Portugheză Yacht Club Summer Edition este acum a doua generație. Diferența? Un alt diametru și o grosime mică a dulapului. Ceasul sa maturizat într-un mod pozitiv, vom spune.
Modulul vertical distinct al IWC indică mișcarea internă

În timp ce majoritatea cronografilor au o defecțiune care depășește orizontalitatea (locația invadatorilor), aproape niciodată nu este cazul cu replica ceasului IWC. Plasarea sub-șinelor într-o linie verticală indică aspectul distinctiv al ceasului. Ceasul – Caliber 89365 – a fost dezvoltat în întregime de IWC și are o rezervă de putere de 68 de ore. Este o mișcare complet autonivelantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top