ceas Hublot replica

Ceas Hublot replica dă turneului lor Big Bang Tourbillon 5 zile putere rezervă un sacou Sapphire

Big Bang-ul ceas Hublot replica este probabil unul dintre cele mai observate modele de ceasuri printre fotbaliști. Este un brand cu o mare clientelă, care este în principal sub titlul de „noi tărâmuri”. Modelul, inspirat odată de găurile unei nave (cum știm această poveste?), A avut loc de mai mulți ani. Și cu succes. Poate că acesta este motivul pentru care Hublot introduce în mod constant noi versiuni ale aceluiași model. Pentru că nu schimbi niciodată o echipă câștigătoare?
O bucată de safir pentru acest model specific

Este pentru prima dată când ceas Hublot replica realizează acest model specific Big Bang într-o haină Sapphire. Turul Bigbird Tourbillon 5 Days Power Reserve a fost turnat într-un sos diferit de mai multe ori. Cu toate acestea, brandul nu a îndrăznit niciodată să elibereze modelul într-un dulap din cristal de safir. Până acum. Hublot a arătat în mod clar că se caută limite în ceea ce privește utilizarea materială. Luați, de exemplu, Hublot ceasuri replica Red Magic Ceramic, recent prezentat. Un ceas neortodox sa uitat la utilizarea materialelor.

Acum, când marca lansează Tourdillon-ul de 5 zile într-un cabinet Saffier, posibilitățile au mers mult. Sapphire este cunoscut pentru a fi cel mai puternic și fără zgârieturi material de pe pământ după diamant. Cel puțin, cu condiția să nu fie dezbrăcat de puterea sa. Deoarece, indiferent de cât de puternic și fără zgârieturi Sapphire ar putea fi, producerea unui caz de ceas din acest material este o dracu ‘de muncă. De fapt, este foarte des greșit înainte ca o copie bună a anvelopei să se repete.

Vor fi produse numai 99 de exemplare din această rezervă de putere 5 zile pentru Sapphire Big Bang Tourbillon. O sumă exclusivă pentru conceptele lui ceas Hublot replica. În funcție de cantitatea de diamante, ceasul va costa între 120.000 și 160.000 €. În interior găsim mișcarea in-house HUB6016. Este o bobină de mână cu o rezervă de putere totală de aproximativ 115 ore. Așa cum suntem obișnuiți cu ceas Hublot replica, acest Big Bang nu este deloc mic. De fapt, cu diametrul de 45mm, ceasul contravine tendinței de „dimensiuni mai mici”. Frumos și nefericit de Hublot replica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top