ceas Cartier replica

Replica Ceas Cartier deschide al doilea butic la De Bijenkorf Amsterdam în noiembrie 2018

Ceas Cartier replica, faimoasa bijuterie de lux franceză și ceas, deschide un al doilea magazin în Amsterdam, în De Bijenkorf în noiembrie 2018. „Sunt foarte încântat să vă anunț că Cartier, pe lângă boutique-ul de la PC Hooftstraat, deschide un al doilea magazin în Amsterdam. a ales De Bijenkorf pentru acest pas important pentru Maison „, spune Bruno Carraz, CEO Cartier Benelux & Scandinavia.

În atmosfera caracteristică Ceas Cartier replica, care emană stil și ospitalitate, noul butic de replică ceas Cartier va oferi o gamă largă de colecții iconice de bijuterii cum ar fi Trinity, Love and Amulette. Există, de asemenea, o gamă largă de ceasuri celebre, printre care Tank, Santos, Balloon Bleu și replica Clé de Cartier. De asemenea, puteți merge aici pentru o varietate de creații cu diamante.
Cartier a fost fondată în 1847 la Paris de Louis François Cartier ceasuri replica aaa și este una dintre cele mai mari și mai proeminente maison de lux din lume. Replica La Maison Cartier este renumită pentru creațiile sale unice, de prestigiu, multe dintre ele devenind legende și sunt bijutieri a 19 case regale. În 1900, atunci, prințul de Țara Galilor a declarat și mai târziu rege al Marii Britanii, Edward VII, „Cartier replica, Goldsmith, Regele bijuteriilor!”

Doriți să citiți mai multe despre replica Ceas Cartier? Faceți clic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top