ceas Breitling replica

Ceas Breitling replica are intenția de a se pune din nou în lumina reflectoarelor

Breitling replica este văzută în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai mari mărci de ceasuri. Nu este în întregime ilogică, marca a produs numeroase icoane de-a lungul anilor și era cunoscută că oferă întotdeauna o calitate foarte înaltă. Cu toate acestea, în ultimii ani, o imagine drăguță a fost făcută în imagine – nu în ultimul rând datorită cursului mărcii în sine. Prin atragerea „magiei de ceas” și a omului de afaceri greu de lovit George Kern, marca speră să fie capabilă să folosească din nou drumul.
George Kern vrea să împingă limitele lui Breitling replica

Marca de ceas este încă cunoscut astăzi pentru ceasurile cu fundal în aviație. Un stâlp solid și unul pronunțat aproape în aceeași respirație ca și cuvântul „ceas Breitling replica”. Cu toate acestea, Kern nu crede altceva. Poate fi identitatea mărcii, dar nu este necesar să gândim în cutii. De aceea a decis că ceva se va schimba în ceea ce privește asociațiile de mărci și lățimea colecției.

O aventură pe care Kern nu o cunoaște în întregime. Așa a procedat la fel la IWC ceas replica . Și acolo era nevoie de o structură și o direcție clară de navigație. El spune că diferența dintre mărcile de succes și brandurile nereușite ceasuri replica aaa este pur și simplu în calea executării. Dacă utilizați „execuția” corectă ca marcă, atunci, practic, întotdeauna funcționează ceea ce aveți în minte.

Marea diferență dintre lucrarea lui Kern la IWC ceas replica   și ceea ce el va face la Breitling se află acum în faptul că acum trebuie să schimbe o fundație existentă. Nu intenția lui este de a submina complet această fundație și de a construi ceva nou, dar vrea să adauge un add-on suplimentar, așa cum era. Potrivit lui Kern, asociația de aviație din Breitling este o „nișă într-o nișă”. Sună complicat și asta e tot.

În cazul în care oamenii din Statele Unite iubesc această asociere, nu există cu greu nimeni în Asia cu acest duo. Asta nu înseamnă că ceasurile Breitling sunt doar, dimpotrivă. Ideea este că marca devine accesibilă și arată că există mult mai mult decât, de exemplu, „Navitimer”. Breitling ceas replica  Superocean și Breitling pentru Bentley sunt vândute sub formă de prăjituri fierbinți (în perspectivele brandului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top