Audemars Piguet replica

Audemars Piguet ceasuri replica vine cu cea mai subtire stejar regal din toate timpurile

Pe parcursul celei de-a 28-a ediții a Zilei Internaționale a Audiției din Geneva, Audemars Piguet replica sa remarcat din nou. Brandul de renume mondial a prezentat din nou o serie de ceasuri care arată imediat ce este capabil de supraveghetor. Cu nu mai puțin de trei modele noi, marca a fost reprezentată în mod amplu de „noii veniți” din cadrul familiei. Au existat știri atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
Audemars Piguet replica Calendarul Perpetual de Stejar Royal

Să mergem direct la ușă acasă. Cea mai mare veste cu ștampila „AP” pe aceasta a fost reînnoită Calendarul Perpetual de Stejar Royal. Modelul iconic Genta a fost schimbat din nou într-un mod diferit. De data aceasta întregul aspect a fost prezentat cu o dietă strictă, iar ceasul a fost pus într-un costum mai strâns, mai raționalizat și mai presus de toate subțire.

În cazul în care Calendarul Permanent de Stejar Royal încă măsoară în jur de 9,5 mm, această nouă versiune este considerabil mai subțire. Destinul suficient pentru ca Audemars Piguet să o numească versiunea Ultra-subțire. Cu doar 6,3 mm grosime, acest ceas este abia vizibil în jurul încheieturii mâinii. Inainte, existau marci (citeste: Piaget) care cautau superlativul cu o dimensiune de 2mm, dar inca. Asemenea dimensiuni pentru un ceas cu mișcare automată – ne scoatem pălăria.

Noul calendar perpetuu vine cu calibrul 5133. O piesă ce are o grosime de numai 2,89 mm. La  ceas Audemars Piguet replica indică faptul că a durat cinci ani pentru a face acest ceas. O realizare care, cel puțin, este foarte formidabilă. Ceasul – marcat ca RD # 2 în interior – nu este de vânzare. Este o versiune conceptuală, care este creată doar pentru a arăta ceea ce sunt capabili de ceasornicari la Audemars Piguet replica.

Nu este cel mai subtire ceas, dar nu trebuie sa uitam ca este o masina aici (rotorul este adesea un obstacol in ceea ce priveste grosimea). În plus, ceasul este echipat și cu o complicație Perpetual Calendar. Ceea ce permite afișarea unui calendar exact pentru toată eternitatea. Ceva pe care nu-l experimentăm, dar încă.

În ceea ce ne privește, acesta este noul standard ceasuri replica pentru ceasurile de îmbrăcăminte și Audemars Piguet înțelege pe deplin acest lucru. Suntem curioși când o stejar regal de acest calibru va fi cu bijutierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top