ceas Panerai replica

Acest nou ceas Panerai replica Luminor California 8-Day DLC Breath „Retro”

Ceas Panerai replica îmbină caracteristicile de epocă și le transformă într-un

Ceea ce este imediat vizibil cu acest nou Luminor California (ref PAM00779) este faptul că ceasul are o mare varietate de caracteristici legate de istorie. De exemplu, are un cadran „gol”, pe care nu se pot găsi logo-uri ale mărcii. O referire clară la trecutul militar al Panerai – unde obiectivul era de o importanță capitală, iar promovarea mărcii nu a fost discutată.

În plus, numerele de pe cadran sunt, de asemenea, un indiciu clar al perioadei de orologerie militară – în conformitate cu aceasta și lumea „decolorată”. Ceea ce este cel mai izbitor cu privire la acest ceas este faptul că este realizat în titan acoperit cu DLC (Diamond Like Carbon). Ea face ca acest lucru – inițial – se arunca cu capul să privească o creație foarte specială. Există totuși o problemă: este, de asemenea, una dintre cele mai mari capcane ale lui ceas Panerai replica. Acest ceas are destul de puțin din PAM629, care pentru câteva mii de euro mai mult decât pe tejghea (cu amănuntul). Este imediat o dovadă că mulți iubitori de ceas vorbește despre ceas Panerai replica cu durere în inimile lor.
http://www.kopiorklockor.se
Acest specific PAM00779 este executat într-un dulap de 44 mm cu acoperirea DLC menționată mai sus asupra titanului. În plus, ceasul este realizat cu cadranul militar „Californiul din California”, iar ceasul este dat mișcării interne P.5000 a lui Panerai. Acest ceas este bun pentru o rezervă de putere totală de nu mai puțin de 8 (!) Zile. O piesă îndrăzneață și dovada că ceas Panerai replica nu ar trebui să fie niciodată scos – și motivul pentru care trebuie să lăsăm inteligentul la stânga. Aceasta dovedește măiestria orologeriei contemporane.

Pentru a termina totul în stil, a fost aleasă o trupă militară din piele maro. Acest lucru poate fi alternat și cu o bandă de cauciuc furnizată pentru scafandrii entuziaști. Ceasul este, la urma urmei, impermeabil la o adâncime de 300m, astfel scufundarea ceasuri replica cu el nu este o activitate puțin probabilă. Această creație specială este de vânzare la un preț de € 7.900. Un pic de bani, dar așa cum am menționat, mult mai ieftin decât (aproape identic) PAM629.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top