ceas Omega replica

Acest ceas Omega replica a fost odată de la „regele” Elvis Presley, acum se află sub ciocanul de la Philips

Stelele sunt cunoscute pentru a purta adesea ceasuri elegante, premium. Practic, fiecare celebritate are un ceas scump de la un brand renumit. Cu toate acestea, majoritatea ceasurilor pe care le au sunt adesea date ca daruri de către membrii familiei. Așa a mers cu acest 18Kt. alb-auriu ceas Omega replica de la Elvis Presley. Ceasul a fost un cadou pentru realizarea unui reper de 75 de milioane de înregistrări vândute. Omega replica ia fost oferit de RCA Records la vremea respectivă – eticheta în care regizorul și-a eliberat înregistrările în acele zile. Acum, mai mult de o jumătate de secol mai târziu, ceasul special ceas Omega replica se află sub ciocanul licitațiilor Philips.
Ceas Omega replica18Kt. alb-auriu Tiffany & Co.

Ceas Omega replica pe care Elvis la primit atunci a fost o copie alb-aur, așezată cu diamante pe rama. Ceea ce face ca ceasul să fie atât de special (nu, nu sunt acele pietre strălucitoare) este faptul că există o gravură pe carcasa care citește: „Pentru Elvis 75 milioane de înregistrări RCA Victor 12-25-60”. Textul indică faptul că ceasul a fost de fapt un cadou după ce Elvis a atins piatra de hotar de 75 milioane de înregistrări vândute.

ceas elvis presley regele ceas Omega replica seamaster Philips licitație Pure Luxe

În afară de această gravură, este, desigur, și un detaliu relativ deosebit că este vorba despre o Tiffany & Co. model, în cazul în care numele de bijuterie de conducere America este perky sub logo-ul ceas Omega replica. În plus, ceasul nu este foarte spectaculos. În ceea ce ne privește, este o piesă frumoasă, cu excepția diamantelor. Aparent Elvis a purtat modelul pentru un timp până când a întâlnit o persoană în Las Vegas cu care a schimbat ceasuri. Acest om ar fi fost unchiul proprietarului actual – ceea ce explică modul în care omul acesta vine la ceas.

Philips însuși arată că omul – care a primit ceasul de la Elvis – purta un ceas Hamilton cu diamante. Știm că Elvis a fost văzut în 1961 cu un Hamilton Ventura, dar nu îndrăznești să-i spui dacă acesta este de fapt ceasul, unde și-a schimbat ceas Omega replica. Marca a dat deja Ventura o editie „Elvis” destul de repede, astfel incat, desigur, ar fi cel mai bun posibil Hamilton care ar fi putut schimba regele Rock ‘n’ Roll.

Randamentul așteptat

Potrivit experților de la Philips, ceasul va livra o jumătate de tonă. Estimarea se situează undeva între 40.000 și 80.000 €. O sumă considerabilă pentru un Omega care – pe lângă poveste și diamante – nu este cu adevărat special. Pentru comparație: o Omega replica comparabilă din această perioadă costă câteva mii de euro (să nu spunem că am găsit copii mai frumoase). Oricum, rămâne un „articol special”. Notă mică: cureaua de pe ceas nu mai este originală. Ar trebui să luați asta pentru a fi de acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top