ceasuri replica

Acest ceas Longines replica Conquest combină calitatea contemporană cu tehnicile vechi

Dacă vă spunem că ceas Longines replica a creat un ceas care comunică cu telefonul, atunci probabil nu sunt suflate din scaun. Acest lucru are sens, cu multitudinea de ceasuri inteligente care această lume este bogată, conectați telefonul nu mai este cu adevărat spectaculos. În ciuda acestui fapt, Longines a reușit să dea o înclinație plăcută. Cum? Folosind codul Morse. Da, ai citit bine.
ceas Longines replica Conquest VHP GMT Setarea ceasului Flash este doar „cool”

În căutarea ceasurilor frumoase, nu întâlnim ceva care este oarecum special în fiecare zi. De multe ori design-ul este singurul punct pe care ceas branduri vin toate off, dar nu și în cazul acestui particular Longines. Ceasul în sine arată destul de standard și mediu, deci nu trebuie să. Ceea ce este foarte frumos, cu toate acestea, este ceasuri replica modul în care utilizați funcția GMT. Ceasul utilizează codul Morse (al cărui număr este primit în marcatorul de 12 ore).

Este intenția să setați fusurile orare prin aplicația de pe telefon. Veți determina ora de acasă și ora destinației. Apoi, flash, din spate a telefonului este folosit pentru a trece timpul corect prin Morse la telefon. Puteți selecta orele de pe ceas prin apăsarea de două ori a coroanei. Potrivit ceas Longines replica, ceasul este precis cu o abatere de aproximativ 5 secunde pe an. În plus, a pus și include mișcarea în mod automat în poziția corectă, mâinile sunt un Perpetual Calendar care se execută până la 2399. Cucerirea GMT va fi disponibil în 41mm și 43mm diametru și vine într-un finisaj din oțel inoxidabil și PVD negru pe piață .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top