ceas Rolex replica ceasuri replica

ceasuri replica-3 ceasuri replica Rolex nobile

Ceas Rolex Replica ref. 6062 „Bao Dai” – $ 5,060,427

Poate unul dintre cele mai spectaculoase modele ceas Rolex replica vreodată, acest Bao Dai. Ceasul a înregistrat în trecut, de mai multe ori, înregistrările pentru cel mai scump Rolex din mâini. De îndată ce a urmat o altă licitație cu un alt ceasuri replica  Rolex spectaculos, titlul a fost transmis din nou. Ceasul nu are numele „Bao Dai” pentru nimic. De fapt, el era deținut de ultimul împărat din Vietnam. La fel ca ceas Rolex replica-ul la numărul # 9, această creație este făcută din aur solid. În plus, este unul dintre puținele rolexuri care se rotesc cu o asemenea vârstă, diamante pe cadran și o fază a lunii pe șase.

Golden Ceas Rolex Replica Oyster Perpetual – 444.000 de dolari

Aurul se face întotdeauna bine. Un ceas de aur este, prin urmare, spectaculos. Dacă acesta este și un Rolex aur rar, atunci aveți jackpot-ul. Adăugați la aceasta o poveste spectaculoasă și purtați doar 444.000 de dolari. Acest aur ceas Rolex replica Oyster Perpetual a fost odată purtat de primul președinte al Indiei – Rajendra Prassad. Ceasul este alcatuit din aur de aur de 18 kt (da, asta este adevarat), continentul inscriptionat in India in cadran si la data de 26 ianuarie 1950 (prima republica a Indiei). Deci este într-adevăr un Rolex unic.

Ceas Rolex Replica Daytona Ferrari Red – $ 267,203

Ceas Rolex replica Daytona Paul Newman este una dintre cele mai căutate colecții din lume. Există o serie de modele care sunt întrețesute de marca cu coroana. Acest Daytona Ferrari Red este unul dintre ei. Cu un Daytona de genul asta pe încheietura mâinii, ești sigur că vei fi un starter de conversație. Desigur, este și un aspect foarte special – ducând la o ceasuri replica discuție de gust cu mulți. Probabil că acest ceas nu este, așadar, foarte ridicat în acest top 10. Deși un mic trei tone este în continuare o sumă incredibilă de bani desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


CAPTCHA Image
Reload Image
Back To Top